Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
13 maart 2024

Nieuwe functie in Uw Zorg Online

Het is nu mogelijk om vanuit Uw Zorg Online direct contact op te nemen met de praktijk.

Direct contact

Binnen Praktijk Vivitas werken wij met een online triagetool waarmee u makkelijk online een bericht naar uw huisarts kunt sturen. Hiermee kunt u contact opnemen om een afspraak te maken, of om andere vragen te stellen zonder dat u de praktijk hoeft te bellen.

Vanaf nu is het ook mogelijk om dit direct te regelen vanuit uw Uw Zorg Online account.

Log in op uw Uw Zorg Online account en kies de optie: ‘direct contact’

Inloggen Uw Zorg Online

Via onze digitale tool vult u online een reeks vragen in over uw klacht. Vervolgens ontvangt u een e-mail om te bevestigen dat wij uw aanvraag hebben ontvangen.  Afhankelijk van de urgentie van uw klacht neemt een medewerker van de praktijk op een voor u passend moment contact met u op. Als u op deze manier uw vraag aan de praktijk stelt, is dat sneller dan wanneer u telefonisch contact met ons opneemt. Op basis van uw klachten kunnen we al direct kijken naar een passende oplossing of afspraak en u hoeft niet meer telefonisch in de wacht te staan.

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.