Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
08 maart 2024

Eén e-mailadres voor meerdere accounts? Zo regelt u dat bij Uw Zorg Online

Één e-mailadres voor meerdere accounts? Zo regelt u dat bij Uw Zorg Online

Regelmatig krijgen wij deze vraag. In onderstaand voorbeeld en de link vindt u uitleg hierover.

Henk en Maria delen één e-mailadres: [email protected]. Ze willen zich beide aanmelden bij Uw Zorg Online, maar ze hebben een probleem. Twee accounts? Dat gaat niet met één e-mailadres. Elk account heeft een apart e-mailadres nodig. Zo blijven hun medische gegevens veilig.

De oplossing: een alias e-mailadres
Maria vindt een oplossing: een alias e-mailadres. Ze maakt [email protected]. Dat is een extra e-mailadres. Het is gekoppeld aan het hoofd e-mailadres. Daardoor komen alle e-mails voor [email protected] en [email protected] in hetzelfde postvak.

Maak een alias e-mailadres
Wilt u ook meerdere accounts bij Uw Zorg Online? Maar heeft u slechts één e-mailadres voor uw familie? Maak dan zelf een alias e-mailadres. U vindt de instructies in onze veelgestelde vragen. Daar leest u ook wat u kunt doen als uw e-mailadres eindigt op outlook.com, @hotmail.com of @msn.com

Zo maakt u een extra e-mailadres

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.