Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
12 februari 2024

Binnenkort beschikbaar: digitale Triagetool

Binnen praktijk Vivitas starten wij binnenkort met een digitale triagetool waarmee u makkelijk online een bericht naar de praktijk kunt sturen.

Hiermee kunt u contact opnemen om een afspraak te maken of het stellen van een andere vraag zonder dat u de praktijk hoeft te bellen.

Via de digitale triagetool vult u online een aantal vragen in over uw klacht, hierna ontvangt u een e-mail om te bevestigen dat wij uw aanvraag hebben ontvangen. Afhankelijk van de urgentie van uw klacht neemt een medewerker van de praktijk op een passend moment contact met u op. Op basis van uw ingevulde klachten kunnen we direct al kijken naar een passende oplossing of afspraak. Groot voordeel voor u dat u niet meer verplicht bent om telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

Binnenkort krijgt iedereen toegang tot de link naar de digitale triagetool, de link kan worden geopend met een mobiele telefoon, tablet of PC. Dit is een beveiligde manier van communiceren met de praktijk.

Wordt vervolgd.

Bent u benieuwd hoe de digitale triagetool eruit ziet? Bekijk dan alvast het (korte) promofilmpje.

 

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.