Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
16 juni 2022

Zomer bij praktijk Vivitas

Het is (bijna) zomervakantie, zo ook bij praktijk Vivitas.

Een tijd waarin veel collega’s uit de praktijk op vakantie gaan. Om de praktijk goed bereikbaar en bezet te houden zullen een aantal dingen deze periode anders zijn dan u van ons gewend bent.

OPENINGSTIJDEN BALIE

Wij zijn erg blij met drie nieuwe gezichten die ons helpen om u deze zomer te woord te staan aan de balie.

Op maandag is Diede aanwezig, op dinsdag en woensdag Jona en donderdag en vrijdag ziet u Noor aan de balie.

Zoals eerder aangekondigd is de balie voorlopig geopend van 08.00 – 12.00 uur. Wilt u hier rekening mee houden wanneer u de praktijk bezoekt?

U kunt aan de balie terecht voor veel uiteenlopende vragen, maar afspraken kunnen hier helaas niet worden gemaakt. Hiervoor kunt u de doktersassistente bellen tussen 08.00 – 10.30 uur.

Bel assistente

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

De praktijk is in de zomervakantie telefonisch bereikbaar van 08.00 – 10.30 en van 13.00 -15.00 uur. Uiteraard blijft de praktijk is voor spoedeisende zaken de gehele dag bereikbaar.

Wilt u rekening houden met deze aangepaste tijden wanneer u ons belt?

PLANNING VAN DE SPREEKUREN

Omdat veel collega’s deze periode genieten van hun welverdiende vakantie zal de assistente aan de telefoon samen met u kijken bij welke medewerker u op dat moment terecht kunt. Zij is hierin afhankelijk van welke collega’s op dat moment aanwezig zijn in de praktijk. Dit kan dus een andere medewerker zijn dan u normaal gewend bent.

Wij rekenen hierin op uw begrip.

Wij wensen iedereen een mooie en zonnige zomer!

 

 

 

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.