Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
24 februari 2020

Vivitas steunt Mijnbaanindepraktijk.nl: speciaal voor jongeren!

Om jongeren in opleiding te laten zien hoe leuk het is om te werken in de huisartsenzorg is pas een nieuwe arbeidsmarktcampagne van start gegaan. De Landelijke Huisartsen Vereniging is medeorganisator van de campagne en Praktijk Vivitas steunt dit initiatief van harte!

De campagne richt zich specifiek op jongeren die een zorg gerichte opleiding volgen en nu kunnen kiezen voor de huisartsenzorg.

De nieuwe website Mijnbaanindepraktijk.nl laat jongeren kennismaken met verschillende banen in de huisartsenzorg. Unieke persoonlijke portretten van doktersassistentes, praktijkondersteuners en triagisten geven jongeren een beeld van wat de huisartsenzorg inhoudt en zo leuk maakt.

Zo worden de unieke en leuke kanten van het vak zichtbaar, bijvoorbeeld de persoonlijke omgang met de patiënt, het zelfstandig werken en het teamwork. Ook de regelmatige werktijden en allerlei mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen worden belicht.

Mijnbaanindepraktijk.nl gebruikt verschillende online kanalen, zoals YouTube, Facebook en Instagram. Ga snel kijken!

Mijnbaanindepraktijk.nl

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.