Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
08 april 2022

Regel afspraken via uw eigen digitale patiëntomgeving

Bent u al bekend met de digitale patiëntomgeving van Praktijk Vivitas?

Via de patiëntomgeving van Praktijk Vivitas bij ‘Uw Zorg online’ heeft u 24 uur per dag uw medische gegevens bij de hand.

Wat kunt u online regelen?

  • Afspraak maken: u kunt zelf een afspraak maken zonder wachttijd en wanneer het u uitkomt. Dit doet u in de online agenda.
  • Herhaalrecepten aanvragen: bekijk uw medicatiegegevens en vraag voor medicijnen die u vaker gebruikt een herhaalrecept aan.
  • Vragen stellen aan de huisarts of andere hulpverlener: u kunt een vraag stellen en zo nodig een foto of bijlage meesturen. U ontvangt een melding als er een antwoord voor u klaar staat.
  • Uw dossier bekijken: in uw dossier staan de gegevens over uw gezondheid, zoals uw klachten, medicijnen, allergieën en uitslagen van onderzoeken.

Heeft u nog geen eigen account? Registreer u vandaag nog en maak er snel één aan! Let er wel op dat er voor ieder gezinslid een eigen account aangemaakt wordt, hiervoor is voor ieder gezinslid ook een eigen emailadres nodig.

Maak een account aan

Of neem telefonisch contact op met de assistente. Zij kan u makkelijk en snel een activatielink sturen.

Bel assistente

 

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.