Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
30 december 2019

Organisaties huisartsenposten Delft en Schiedam gaan samen

Vanaf 1 januari 2020 gaan de organisaties achter de huisartsenposten in Delft en Schiedam samen verder onder de naam Huisartsenposten Schievliet. De huisartsenpost in het Schiedamse Vlietland ziekenhuis blijft gewoon bestaan.

Deze samenwerking moet de huisartsenzorg tijdens de avonden, nachten en weekenden waarborgen voor de toekomst. De nieuwe organisatie werkt volgens de nieuwste inzichten, en creëert zo de randvoorwaarden ‘voor optimale patiëntenzorg, ondersteuning van de huisartsen en samenwerking met partners in de regio.’

De huisartsenposten zelf blijven op dezelfde manier werken. Het telefoonnummer van de huisartsenpost in Schiedam blijft hetzelfde.

Buiten onze openingstijden neemt u telefonisch contact op met de huisartsenpost indien sprake is van een niet-levensbedreigend spoedgeval en dringend hulp nodig is van een huisarts.

Bij levensbedreigende spoedvragen, als elke seconde telt, belt u eerst 112 en daarna de huisartsenpost.

Vanaf 2 januari 2020 vindt alle informatie over de gefuseerde huisartsenposten op de nieuwe website van Huisartsenpost Schievliet.

Huisartsenposten Schievliet

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.