Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
10 februari 2020

Opgelet: log in op de voor u juiste patiëntenomgeving!

Beste gebruiker van de patiëntenomgeving Uw Zorg online,

We hebben u eerder geïnformeerd over de splitsing van Centrum Huisartsen Schiedam in twee afzonderlijke praktijken.

Voor u als gebruiker van de patiëntenomgeving Uw Zorg online heeft dit gevolgen: het is belangrijk dat u voortaan inlogt op de eigen patiëntenomgeving van uw eigen huisartsenpraktijk.

Voor onze patiënten betekent dit, dat het account van gebruikers van Uw Zorg online is verhuisd naar de nieuwe patiëntenomgeving van Praktijk Vivitas.

U vindt de juiste link naar deze patiëntenomgeving van Praktijk Vivitas hieronder. Past u deze meteen aan in uw favorieten?

In deze patiëntenomgeving kunt u inloggen met dezelfde gegevens die u voorheen gebruikte.

Ook aan het gebruik verandert niets: net als voorheen kunt u in een beveiligde omgeving gemakkelijk uw medicijnen herhalen, afspraken maken, vragen stellen aan uw zorgverlener en berichten ontvangen van uw zorgverlener.

Let op: Maakt u gebruik van de (iOS of Android) Uw Zorg online app? Ontkoppel dan uw app door 1.) te kiezen voor ‘Account ontkoppelen’ in het menu en 2.) vervolgens uit de lijst met praktijken ‘Praktijk Vivitas’ te kiezen. U kunt inloggen met dezelfde gegevens. U kunt de app ook verwijderen, opnieuw installeren en uw eigen praktijk kiezen.

Login Uw Zorg online Praktijk Vivitas

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.