Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
22 augustus 2022

Nieuwe collega’s

Ons team is uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s

Met ingang van 5 juli hebben wij een nieuwe collega en vast gezicht aan de balie. Haar naam is Jeanet en zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij staat u deze dagen graag te woord aan de balie.

Imelda van der Velden is voor sommige patiënten een bekend gezicht, zij heeft eerder bij ons gewerkt en komt met ingang van 1 september terug in onze praktijk. Imelda is verpleegkundig specialist met ruime werkervaring in de huisartsenzorg. Wij zijn erg blij dat zij weer bij ons komt werken. Imelda is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Last but not least, op 12 september start de nieuwe huisarts in opleiding in de praktijk van dokter van der Pas & dokter Buur. Haar naam is Jorine van der Burg en zij zit in haar laatste jaar van de opleiding tot huisarts. Jorine is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe collega’s.

 

 

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.