Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
19 maart 2020

Let op! Gewijzigde openingstijden en extra hygiënemaatregelen

Om onze patiënten en medewerkers nog beter te beschermen, is de balie van Praktijk Vivitas voor de duur van de corona pandemie van een doorzichtig plastic scherm voorzien.

Daarmee beperken we het risico op besmetting met het corona virus over en weer nog verder!

Verder hebben wij de openingstijden van de praktijk aangepast:

Het praktijkpand is alleen geopend van 8 tot 10 uur, en van 13 tot 15 uur; we zijn dus tussen 10 en 13 uur, en ná 15 uur gesloten.

Vanzelfsprekend is de praktijk op een korte pauze na wel telefonisch bereikbaar: van 8 tot 12 uur, en van 13 tot 17 uur; tussen 8 en 17 uur is de spoedlijn als altijd bereikbaar.

U kunt het praktijkpand alleen via de hoofdingang aan de ‘s-Gravenlandseweg 792 betreden; de achteringang blijft dus gesloten.

Deze wijzigingen zijn onder meer noodzakelijk vanwege de vele extra hygiënemaatregelen die wij dagelijks moeten nemen. Verder dragen wij bij aan de extra zorg die de huisartsenpost in het Vlietland Ziekenhuis levert.

Wij vertrouwen erop dat onze medewerkers op uw begrip mogen blijven rekenen!

Lees hier alles over onze veranderde werkwijze vanwege de corona pandemie:

Andere werkwijze en openingstijden tijdens corona pandemie

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.