Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
25 september 2023

Griep- en pneumokokkenvaccinaties 2023

Iedereen die dit jaar in aanmerking komt voor een griep- en/of pneumokokkenvaccinatie ontvangt uiterlijk week 43 de uitnodiging thuis.

De vaccinaties worden dit jaar gegeven in week 45 (6 tot en met 9 november). In de uitnodiging vindt u terug wanneer u hiervoor langs kunt komen.

Eerder dan week 45 kunnen wij helaas niet vaccineren in verband met de leverdatum van het vaccin.

UPDATE 30-10-2023

Wij krijgen veel vragen of er een bepaalde tijd moet zitten tussen de griepvaccinatie en coronavaccinatie. Het antwoord hierop is nee. Beide vaccinaties mogen kort na elkaar gegeven worden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het RIVM.

Website RIVM

Heeft u de uitnodiging ontvangen en bent u verhinderd? Laat dit zo spoedig mogelijk nadat u de uitnodiging heeft ontvangen aan ons weten via [email protected]. Medio half december is er een inhaalmoment. U ontvangt van ons een uitnodiging met een nieuwe datum als reply op de door u gestuurde mail.

Stuur e-mail

Wilt u meer weten over de vaccinatie?

Website RIVM

Bent u zwanger en wilt u in aanmerking komen voor de griepvaccinatie? Lees dan de volgende informatie aandachtig door.

Behoort u tot een risicogroep (indicatie)? U ontvangt uiterlijk week 43 een oproep van de praktijk voor de griepvaccinatie.
Behoort u niet tot een risicogroep (geen indicatie)? U kunt zelf een afspraak maken bij het CJG voor een griepvaccinatie. Uw verloskundige informeert u hierover.

Wilt u meer weten over de griepvaccinatie voor zwangeren?

Griepvaccinatie voor zwangeren

 

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.