Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
27 januari 2022

Drie nieuwe collega’s

Ons team is uitgebreid met drie nieuwe collega’s.

In oktober is Maaike van den Brink bij ons komen werken, zij wordt momenteel opgeleid tot doktersassistente. Maaike is drie dagen per week aanwezig in de praktijk en één dag per week is zij te vinden in de schoolbanken om haar diploma doktersassistente de bemachtigen. Maaike is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

Sandy de Winter is voor sommige patiënten een bekend gezicht, zij heeft eerder bij ons gewerkt en is met ingang van 1 januari 2022 terug in onze praktijk. Sandy is een doktersassistente met ruime werkervaring in het vak. Naast haar taken als doktersassistente zal zij ook eigen spreekuren doen in de functie van spreekuur ondersteuner huisarts (SOH). Sandy is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Afgelopen maandag is Dionne Simileer gestart. Dionne heeft ruime werkervaring als verpleegkundige en zij zal de komende tijd worden opgeleid tot doktersassistente. Dionne is drie dagen per week aanwezig in de praktijk op maandag, woensdag en donderdag.

Wij zijn erg blij met de nieuwe collega’s.

 

 

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.