Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
04 februari 2021

Deel uw ervaring met onze praktijk

Het NPA keurmerk

Onze praktijk draagt sinds een aantal jaren het keurmerk NHG-Praktijkaccreditering, toegekend door NPA. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat onze praktijk goed is georganiseerd en dat wij ons blijven ontwikkelen om u steeds beter te kunnen helpen. Om het keurmerk te behalen heeft onze praktijk eerst een grondige zelfevaluatie uitgevoerd. Daar kwamen verbeterpunten uit die wij hebben aangepakt. Elke 3 jaar bezoekt een auditor van NPA onze praktijk en wordt beoordeeld of wij nog steeds aan de normen voldoen en ons inzetten om te blijven verbeteren. Op basis van het verslag van de auditor heeft NPA ons het keurmerk steeds toegekend.

Deel uw ervaring, het draait om u …
Een praktijk met het keurmerk van NPA werkt volgens normen die uitgaan van allerlei zaken die voor u als patiënt belangrijk zijn. Bijvoorbeeld dat u de praktijk goed kunt bereiken, dat u de zorg krijgt die u nodig heeft en dat u erop kunt vertrouwen dat de huisarts goed contact heeft met uw andere dokters of bijvoorbeeld uw fysiotherapeut. Elke 3 jaar vragen wij patiënten een enquête in te vullen over onze praktijk en de geleverde zorg. Zo weten wij van onze patiënten wat goed is en wat beter kan.

Sinds dit jaar werken wij samen met Ervaringwijzer. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van online vragenlijsten, met als groot voordeel dat u geen papierenvragenlijst meer hoeft in te vullen. U kunt dit vanaf nu makkelijk, snel en op een moment doen wanneer het u uitkomt. Lekker lui vanuit uw stoel met een smartphone of tablet (met de QR-code) of via uw pc (via de link bij optie 2) of via de informatiezuil wanneer u toch een bezoek brengt aan onze praktijk.

Er zijn verschillende (korte) vragenlijsten ontwikkeld om zo een goed beeld te krijgen wat u van onze praktijk en de geleverde zorg vindt. Wij zullen de verschillende vragenlijsten wisselend aanbieden via de website. Het invullen van de vragenlijst is anoniem en neemt maximaal 5-10 minuten van uw tijd in beslag.

Wilt u uw ervaring delen? Dit kan op de volgende manieren:

[1] Scan de onderstaande QR-code met uw smartphone of tablet en vul de vragenlijst in

[2] Vul de vragenlijst digitaal in met behulp van de onderstaande link

Deel uw ervaring

[3] Vul de vragenlijst in op de informatiezuil in onze wachtkamer wanneer u onze praktijk bezoekt

Wij stellen uw mening zeer op prijs.

 

 

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.