Spoed? Bel 010-4739868

Als elke seconde telt? Bel 112

s-Gravelandseweg 792, 3119 NE Schiedam

010-7470079

shape
04 december 2019

De huisarts in opleiding stelt zich voor

Praktijk Vivitas

Mijn naam is Brigitte Augustijn en ik volg het laatste jaar van de huisartsenopleiding binnen deze praktijk. De afgelopen twee jaar heb ik op verschillende plekken binnen Rotterdam gewerkt en ik ben nu het Schiedamse aan het ontdekken.

Voordat ik de huisartsenopleiding begon heb ik als tropenarts gewerkt voor o.a. Artsen zonder Grenzen en de afgelopen zomer heb ik in een vluchtelingenkamp op Lesbos gewerkt. Ik houd erg van diversiteit, nieuwe avonturen en ik vind het altijd erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Ik ben dan ook blij dat ik op deze plek mocht beginnen. Sinds maandag 2 september jl. werk ik in de praktijk van dokter van der Pas.

 

Gerelateerde berichten

Ook interessant voor u

Bekijk hier het laatste nieuws van Praktijk Vivitas. Op onze website vindt u ook de laatste nieuwsberichten en gezondheidsinformatie van Thuisarts.nl. Deze informatie is onafhankelijk getoetst en wetenschappelijk verantwoord.